Post by lyezenvamistgrum on Feb 10, 2022 8:12:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code glitch tokeni ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Stvarno je jedinstven i volim borce. Neki od njih su slatki, neki su stvarno cool. Ponekad se ne otvori brzo, ali mislim da je to moja greška. U svakom slučaju volim ovu igru i veselio sam se što ćete napraviti Magic Rush 2. I ako to učiniš, ja ću biti prvi koji će igrati.
SAMURAI II: VENGEANCE Аркадни qmww
Stvarno je dosadno, čak i ja sam zapeo na lvl 84 ili 85. RPG idk je nekako teško, pretpostavljam, a grafički dizajn je još uvijek slab. Za razliku od MLA (naravno, Moonton's Company) je izgrađen drugačije od ove.
Magic Rush: Heroes Hry na hrdiny juz
Ko je doso do legendd
Mislim da je dobra ali nije dobra aplikacija
Sviđa mi se ova igra. Ova igra je sjajna. Možete dobiti razne heroje. Ali zašto MR ne daje kamenje duše legendarnim herojima iz poglavlja? Mislim da bi MR trebao dodati thiu
Nikad ne uzimam ovu igru
Glupo
u redu
Dugotrajno
poboljšati nedostatak izdržljivosti
Sjajna igra! Sjećam se da sam igrao ovu igru prije mnogo godina i konačno sam je ponovno pronašao kopajući po playstoru. Ova igra mi je stvarno posebna i volim sve heroje! Tu je i heroj s istim imenom kao i ja, ali to nije bitno. Jedina loša stvar je što vole forsirati puno "dogovora"
Volim takve igrice
Ne kao epski u AD!!!!
Gggg
Nekad mi se sviđala ova igra, ali primijetio sam da su ljudi koji bacaju više novca na igru najjači i skoro svi likovi su iz mobilnih legendi igra je totalno neuravnotežena, oni koji si ne mogu priuštiti kupnju resursa ne mogu ni postati jaki u nekom trenutku
Je okat
Preskupo
isprva je u redu, ali kako budete podizali nivo igra će biti previše loša, to je glavna plaća za pobjedu u igri i ako ste F2p igrač reći ću vam... nemate šanse u ovoj igri... čak ni štit ima hlađenje pa ste vrlo ranjivi posebno na p2w igrače koji su nasilnici, nemate šanse da se obranite ova igra je sranje, samo za rasipnike žalim što sam preuzeo ovu igru
Igram ovu igru pola desetljeća, ali nisam dobio dobre heroje, do sada, 😭😭😭. Molim programere, da riješe problem, i da ne uzimaju novac nepotrebno, a isto tako pomognu igračima, da ljubazno dobiju dobre heroje, prije svega, 🙏🙏🙏, pomozite mi da nabavim heroje, molim vas...
Strašno
Super igra
Dobra igrica,ali često šteka.
Moonton, skoro sam zaboravio da imaš magic rush pa sam ga zato instalirao i onda je stiglo toliko ažuriranja i sada je tako super i sviđa mi se. Imam preporuku, volio bih da to učiniš, molim te, napravi mjesto u magic rush-u koje će pretvorite svog heroja s 3 zvjezdice u 2 zvjezdice vi ćete odabrati kojeg ćete heroja dobiti jer imam toliko 3 zvjezdice, ali tako nisko na 2 zvjezdice heroja ne kažem da ne želim biti jak, ali imam toliko podrške i želim promijeni sebastiana u lee jer mislim da je Lee op
igrao sam ovu igru dok sam bio u razredu. Ova igra je tako zabavna i sviđa mi se salman hero
VAVRA
Imam tim sa 2 i 3 zvjezdice na ljubičasti +3
hej, što se događa s mojom igrom, upravo sam ažurirao igru i igra se nije otvorila, uvijek se ruši, popravite
Uredu nije
Igrao sam igru godinama i nakon godinu dana koliko nisam igrao igru još nisam otkrio da mi se račun izgubio svaki put kad se pokušam vratiti na svoj poslužitelj, čini se da mi se to nikad nije pokazalo od mog poslužitelj je bio spajanje
Nekoć sam volio ovu igru, ali onda ljudi nasumično napadaju moj dvorac kada sve što sam pokušavao je prikupiti resurse i igrati mirno. Molimo pomozite nam ne-PVP igračima kako ne bismo bili pod dominacijom ljudi koji su daleko iznad našeg nivoa, ponekad postaje neugodno. Mislio sam da je ova igra postala bolja, ispostavilo se da sam pogriješio.
Ok igrica
Ova igra je dobra. Ali ne možemo dobiti jasnu ideju na početku igre
to je dobra igra svijet je dobar grafika je jako lijepa i sve je dobra igra osim novca koji svi lgendari trebaju kupiti i to je sranje
Magic Rush: Heroes ভূমিকা নিয়ে খেলা eei
Samo se instalira
マジックラッシュ (Magic Rush: Heroes) ロールプレイング gpu
Programeri su nedavno ažurirali oglase u igri (dnevne i rulet) i razbili ih. Ne postoji način za izlaz iz videozapisa osim prisilnog zatvaranja igre. Dakle, ne samo da vi ne dobivate nagrade, oni i dalje dobivaju prihod od oglasa. Ne dobivate ništa. Također jako ovisi o tome da trošite novac. da ne spominjem cijene su preko zeznute za neazijske zemlje, vidio sam cijene u azijskoj valuti i one su manje od 1/3 onoga što bih platio nakon konverzije. Iskreno, to je nepravedno i rasistički.