Post by lyezenvamistgrum on Feb 10, 2022 8:18:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto Rider GO: Highway Traffic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çok para aldatır ▞▞▞
▞▞▞ Moto Rider GO: Highway Traffic 2022 version ▞▞▞
O oyun o kadar harika ve yeğenim ki o oyun da o kadar zevkli ki ve zihnimi tazele, o oyunu birkaç gün önce kurdum.
afm
Çok iyi ama kontroller iyi değil ve grafikler de
Abi oyun cok ama cok güzel herkese
Moto Rider GO: Highway Traffic Racing dnj
Çok hızlı ve çılgın teşekkürler
Motorla araba yarisirmi arabanin HP si 400 500 motoru 150 yi zor geciyor
Harika bir oyun, muhtemelen 10+ yaş için önerilir Küçükler için biraz zor olabilir ama isterlerse deneyebilirler!
Ben Bilmiyorum Oynamadım
Una vera gara di moto 3D Corse isvw
Normal
Bu iyi bir oyun. Ehliyetimi almaya bakarken indirdim. Bisiklet seçimi ve hızlanma farklarını görme konusunda iyi bir simülatör oldu.
Fena değil çok güzel de değil
Ben böyle bir oynun varya ta indirmeyin kardeş çok kötü bi oyun
çok kötü
Farklı senaryoların ve zorlukların iyi bir karışımıyla harika bir oyun. Gamepad, oyun deneyimini önemli ölçüde artırır.
Bu oyunu seviyorum ama çok fazla reklam var 😒 😑
Güzel bir oyun çok beğendim teşekkürler
Bu oyunu oyyyin Çünkü bu oyunu yukleyenler pisman olacaktır 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮😠😡🤖👿
Benden bu oyunu yazmamı isteyip duruyor ve şu anda istemiyorum ve sonra bu oyundan çıkmama izin vermeyerek beni puanlandırıyor.
harunGözüaca
Yani sıkıcı oyun. Bu oyunda hiçbir şey ilginç değil. Bu sadece basit bir oyun.
Bu oyunu çok seviyorum ve umarım güvenli ve sağlıklı kalmak için bir maske ile gelir ama oyun bir maske ile gelmezse o zaman bu oyunu kaldıracağım ve ona sıfır puan vereceğim ve oyundan nefret edeceğim çok çok çok gibi.
haprika
İlk yarım buçuk yıl önceki yıllık ilerlememe hızlı yanıtınız için çok teşekkür ederim, ancak yıla bir göz atabilir miyim bilmiyorum ve harika bir zamandı ve size nasıl yapılacağına dair biraz daha resim ve video getireceğim. sen buraya geldiğinde o yaşlıydı ve gün içinde evden çıktığımda arayacağım ama olmazsa o zaman ben de yapabilirim ama orada bir süre kalmamızın en iyisi olacağını sanmıyorum Victoria ile telefonda birkaç saat iyi bir gece uykusu iyi ve ed nn var. Hd onu ve h
oyun berbat. Bir aşamayı geçemiyorsunuz. Durduk yerde canan diyor. Canlanınca da ekran kendine kendine çatlıyor. İllaki daha üst düzeyde bir motorsiklet almalısınız. da premıuma güvenebilirsin. ilerleyemiyorsunuz. Paranız yoksa almayın
Çok güzel bir oyun gerçekten çok başarı
3 yıldız veriyorum oyun güzel ama çökmediğimde canlanma yok diyor.
Eğlenceli ve oyunu oynarken gerçekten çok eğlendim ve oynadığınızda kilidini açabileceğiniz o kadar çok havalı bisiklet var ki gelip bu oyunu ücretsiz oynamanızı şiddetle tavsiye ederim.
idare eder
Serbest sürüş yok ve resimde bu oyun farklı bisikletleri gösteriyor ama çok kötü bir oyun yok
Bhanu, sabah 6'da en çok tanınan kişidir ve cx, sizin için en iyisini ve sizin için en iyi yolu sağlamadığınız için en iyi resmi paylaştı ve sistemimdeki bu sorunlardan herhangi birine yeni bir bakış atmanın en iyi yolunu ve hayatımın dünyalarına kendi evimde cx na vo nai
Yarışa her başladığımda oyun donuyor. Hayal kırıklığı ve kötü optimizasyonlar.
Çok Güzel Oyun, kız olmama ve gerçekten araba değil de motosiklete binmek istememe rağmen bundan gerçekten zevk alıyorum. Bu oyun gerçekten çok zevkli.
Okadar güzel oyun ki motorlara ve oyuna aşık oldum.
Oyun başlangıçta eğlencelidir, eğlenirsiniz ama her hafta abonelik için bir hafta ödemenizi sağlar. Ama oyun sıkıcı olmaya başladı, ayrıca turbo almadığım ya da yeni bir bisiklet aldığım zaman bisikletim yarışamaz diyor. Ve bisikletim turbo hariç tamamen yükseltildi.
Bu oyun içinde reklamlardan başka bir şey olmayan çok kötü bir oyun
oldukça iyi bir oyun ama trafik kadar iyi değil Trafikte binici binici bisikletler daha hızlı
Harika grafik iyiydi kontroller iyiydi ama kontroller o kadar iyi değildi, bunun dışında her şey harikaydı
Süper bir oyun çok sarıyor, herkese tavsiye ederim ....
La oyun açmıyor
kontroller berbat