Post by lyezenvamistgrum on Feb 10, 2022 8:33:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Royal Girls - Princess Salon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug primogemų ▞▞▞
▞▞▞ Royal Girls - Princess Salon 2022 version ▞▞▞
Royal Girls - Princess Salon கேஷுவல் fyjt
Mano 5 metų vaikas myli šį žaidimą. Vertinu tai, kad ji gali žaisti su juo net tada, kai neturime interneto ryšio ar WIFI.
Tai lėtas, bet gražus žaidimas
atrodo gerai, bet nuobodžiai, ir aš jį užbaigiau tik per pusvalandį. Patarkite nežaisti😑😛
Man patinka šis žaidimas, bet jo įkėlimas užtrunka
Labai malonu, kad man tai labai patinka, bet mes turime daugiau galimybių
Nes žaidimas labai geras. tai. Mažai. Tipas sunkus. Gerai. Mes. Padaryti. aukštyn. The. Karališkoji. Merginos. Ten. Yra. Didėja
Mano pagrindinio veikėjo veidas nešvarus ir man neleidžia jo nuvalyti. Tai nėra daug žaidimo, išskyrus aprangos ir drabužių išsirinkimą, o tada nėra ką veikti. kai kurios žaidimo dalys net neleis sutaupyti. Nuobodu.
Tai toks gražus žaidimas ir žinote, kad šiame žaidime galime pasakyti, kad tai nuobodu, mes galime daryti įvairius plaukų stilius, pvz., garbanoti, tiesinti ir kitus plaukus. Taigi tai yra vienas iš geriausių žaidimų, kurį pirmą kartą įdiegiau savo telefone 3 kartus. Taigi dabar įdiegiu savo seserų telefoną, laikykis gero ir gero žaidimo
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades Zręcznościowe sli
Tai gerai
Toks blogas ir nuobodus, kad niekada nemačiau tokio nuobodaus žaidimo. 😖😭
Man patinka šis žaidimas, bet mano interneto ryšys įjungtas, bet atrakinimo dalykai neatsidaro, prašome ką nors padaryti.
Geras žaidimas kaip mergaičių suknelės
šis žaidimas yra šiek tiek geras ir kai kurie man patinka, jis taip pat nuobodus ir nekenčiu šiek tiek laiko
Man patinka šis žaidimas, bet jo atsisiuntimas užtrunka tiek daug laiko 🙁🙁, žaidimo dalis užrakinta 🙁🙁😟😟
Šis žaidimas yra geriausias, bet yra problema, nes skelbimai rodomi kas dvi minutes, yra skelbimų, todėl prašau padaryti bet ką dėl jų. Kodėl leidžiamas mergaičių makiažas ir jis taip pat gali būti naudojamas berniukams, todėl kiekviename salono žaidime yra berniukų. ....Thnx 💖💖💖💖💖
Tikrai negražu
Šis žaidimas nėra instrukcijos
Man patinka šis žaidimas, bet kai aš pradėjau jį atsisiųsti, jo reikia labai daug atsisiųsti, tai trunka nuo 5 iki 6 valandų, bet man patinka šie žaidimai, ar jūs taip pat atsisiųsite žaidimą
Šis žaidimas yra tiesiog super. Išbandžiau daugybę barbių žaidimų, bet tai buvo geriausias.
Nežinau, nes tai mano pirmoji patirtis šiame žaidime, todėl skiriu 2 žvaigždutes 🌟 🌟 šiam žaidimui 👆♥♥😊
Sveiki, turiu problemą, kad kai kurie dalykai yra užrakinti, mano internetas įjungtas, bet tie dalykai neatrakinami, o antroji mano problema, kai pirmą kartą žaidžiame, atrodo įdomiai, bet po to atrodo taip nuobodžiai, todėl prašau pridėti keletą naujų žaidimų.
Šiam žaidimui skiriu 3 balus, nes tai nėra labai ypatingas, bet geras žaidimas
tai geras žaidimas, bet ne tobulas 🤐😘
Prašau patobulinti, bet buvo tikrai malonu
Keičiant kirpimą šepečiu negaliu . Bet šis žaidimas yra awsom .Bravo . 👏👏👏👏👏👏👏👏
Mane erzina, kad nusipirkau versiją be priedų ir vis dar turiu skelbimų. Man patinka programa ir mano 4 metų vaikui ji patinka.
Mėgstu žaisti šį žaidimą, bet jis turėtų būti labiau modifikuotas...
Žaidimas 👍 bet kai keičiame šukuoseną žaidimo ekrane neaišku
Šis žaidimas yra labai geras, bet reklamos trikdo, todėl tai erzina
Žaidimas įdomus 🤔😀
Skiriu 5 žvaigždutes, nes tai fantastiškas žaidimas.💟Yra daug suknelių, batų, personažų ir dar daugiau.💜Negalite patikėti, kiek daug gero šiame žaidime.💛 Žaidžiu šį žaidimą nuo 3 metų, o geriausias dalykas yra princas taip pat turi geras sukneles💚 (Promedia Studio) ir toliau taip. 💙Sakau, kad visi tiesiog atsisiųskite šį žaidimą dabar, jūs praleidote galimybę.❤ Labai ačiū, kad sukūrėte nuostabų žaidimą.💖
Šis žaidimas yra fantastiškas ir nuostabus, o šis žaidimas turi daug makiažo ir suknelių, princesė, man patiko daug dalykų ir daug spalvų suknelių
Man labiausiai patinka SPA ir makiažo dalis. Daug gerų drabužių ir šukuosenų. Pabaiga, kai tau patinka rungtynės su princu, yra smagi. Jūs taip pat rengiate ir formuojate pamergę. Geras žaidimas ir smagu.
Puiku, bet turime daugiau temų..ačiū
Dar neatsisiunčiau, bet iš kitų komentarų ir grafikos, paveikslėlių ir ekrano, manau, man irgi patiks šis žaidimas, nes jis yra susijęs su royal ir ketinu jį įdiegti į savo mobilųjį, tai man bus geras žaidimas😊😉 🙂☺️ MAN PATIKS!! 😊
Per gražu, man tai patinka
Gera programa, nors kartais ji netinkamai elgiasi
Žaidimas švaistomas.Tiesiog nuobodus.Dirgina.Žaidimas tik ruošia princesę.Suknelės gražios,bet spalvos neblogos.Tai vaikiškas žaidimas.Vaikams linksma.Vaikinams nuobodu.todėl skyriau tik 1 žvaigždutę.
Tai toks nuobodus žaidimas. Noriu jums pasakyti viską, kad prašau jo neįdiegti. Tai toks nuobodus, nuobodus žaidimas.. 😡😡😡😡
Aš taip myliu šią programą, kad mane džiugina
2 geras žaidimas
Bdsetuhgcrncs yra pabandyti nuvesti jus į mėnulį ir atgal pas jus tuo ir o.
Šis žaidimas toks mielas ir jame yra tokių gerų vaizdų..... Bet žaidime per daug reklamos.....👍👍
Tai gražu